Säsongen 05-06 var en spännande tid för Mora IK, ett lag med en blandning av erfarna spelare och unga talanger som alla bidrog till lagets framgång under säsongen.

Ett av lagets mest framstående namn var Ross Lupaschuk. Den kanadensiske backen, som tidigare hade spelat för Pittsburgh Penguins organisation, gjorde en stor inverkan på lagets defensiv. Hans fysiska spelstil, kombinerad med hans skicklighet på skridskorna och hans skottförmåga, gjorde honom till en nyckelspelare i lagets försvar.

På forwardsidan var Eric Healey en spelare som stod ut. Den amerikanske centern, med erfarenhet från både NHL och AHL, tillförde mycket offensiv skicklighet till laget. Hans förmåga att skapa spel och sätta upp sina lagkamrater gjorde honom till en värdefull del av lagets offensiv.

Andra spelare som gjorde betydande bidrag inkluderade den rutinerade forwarden Mikael Simons och den unga talangen Filip Riska, båda bidrog med viktiga poäng under säsongen.

Mora IK:s tränare Harald Lückner, med sin erfarenhet och sitt strategiska tänkande, var också en viktig del av lagets framgång. Han lyckades skapa en spelstil som passade lagets styrkor och som tillät varje spelare att bidra på sitt eget sätt.

Säsongen 05-06 var också en tid då Mora IK:s fans visade upp sin passion och sitt stöd för laget. De kom i stora skaror till varje hemmamatch, skapade en fantastisk atmosfär och hjälpte till att lyfta lagets spel till nya höjder.

Sammanfattningsvis var säsongen 05-06 en tid då Mora IK visade upp sitt engagemang, sin skicklighet och sin passion för spelet. Det var en säsong som visade att Mora IK var ett lag att räkna med, både på och utanför isen.